Monday, January 23, 2012

Ο Μαρκος Καραμπερης ζήτησε τον "αμφί"!!!

Ο αρχινονός της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο Λιμάνι,ζήτησε νομικό παραστάτη στην τρέχουσα περιπέτεια του τον σπεσιαλίστα στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος,τον τέως? δικηγόρο του απατεώνα δολοφόνου Πετρου Μαντουβαλου,τον έναν και μοναδικό Κωστα Νταλτα!
Είναι γνωστή η εξειδίκευση του "αμφί" στο ξέπλυμα,και οι μαγικές μέθοδοι που χρησιμοποιεί για να "εξαφανίζει" τις σακούλες μαύρου χρήματος που του παραδίνουν οι πελάτες του στο γραφείο του Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά,`η απέναντι στο γνωστό ξενοδοχείο!
Όταν οι εγκληματίες της Θεσσαλονίκης ανακάλυπταν για ξέπλυμα την κατά χιλιάδες αγορά "τυχερών" δελτίων ΟΠΑΠ,πράγμα χονδροειδές και γελοίο,ο "αμφί" είχε πολλαπλώς εφαρμόσει στην πράξη το σούπερ ξέπλυμα στην Κύπρο μέσω δικτύου Κυπριακών και offshore εταιριών,που έκαναν χρηματιστηριακές συναλλαγές με μετοχές ....της Μαλαισίας και .....του Μπουρούντι.Μέθοδοι προηγμένης τεχνολογίας και φαντασίας.Αγόραζαν ...και καλά δηλ,μετοχές απίθανων εταιριών της ...Μαλαισίας και του Μπουρούντι over the counter,και τις πλήρωναν(στα χαρτιά) σαν να αγόραζαν μετοχές του fund του Γουόρεν Μπαφφετ!!Το μαύρο χρήμα έμπαινε σε σακούλες,ταξίδευε στην Κύπρο,κατετιθετο κατά 8% μειωμένο σε υπερακτιους λογ/μους στην συγκεκριμένη Κυπριακή Τράπεζα(ας βρει και κάτι ο Κέρβερος Ισιδωρος Ντογιακος),και μετά γινόντουσαν νομιμα εμβάσματα στην Μαλαισία και ...άντε γεια!
Το υπάρχον βέβαια πρόβλημα με τον Μαρκο Καραμπερη ΑΝ προφυλακιστεί ειναι ΠΟΙΟΣ θα παει στο ανάκτορο στην Θέρμη,να σκάψει και να ξεθάψει το σεντούκι με τα 100 εκατομμύρια ευρώ,ώστε να φτάσουν στα χέρια του Κωστα Νταλτα,και μετά να γίνουν Μαλαισιανα!
Βέβαια εγώ θα πρότεινα στον Μαρκο Καραμπερη,να αποτανθεί στον πιο σοφιστικέ ξεπλυματια δικηγόρο στην Ελλάδα.Τον ντιντή!Τον Σπυρο  Αλφαντακη!!!Αυτός είναι ακόμα πιο προχωρημένος...Σε ανακτορικό περιβάλλον συσκέπτεται,και γι`αυτό χρεώνει 10%!
Leo Petrobeakos
NY NY 
 

No comments:

Post a Comment