Thursday, May 3, 2012

Στον Λίβανο κρύβει ο Γιοσακης τα αρχαία των Κυθήρων!!!

Αμέσως μετά την πρόσφατη ανάρτηση μας για τα Παραδικαστικα 3 εκ.ευρώ του Γιοσακη,που τα έχει κρυμμένα σε θυρίδα τράπεζας στην Βηρυτό,μας ήρθαν κάτι περίεργα μηνύματα,που δίνουν πληροφορίες ότι πολλά από τα απολεσθέντα αντικείμενα από την παλιά αρχαιοκαπηλία του Γιοσακη στα Κύθηρα,είναι εκεί καταχωνιασμένα,σε διπλανές θυρίδες.Τις θυρίδες αυτές διατηρεί εδώ και 17 χρόνια από κοινού ο κυναιδοπαπας με τον επιβήτορα του,τον Ρόκυ(αράπης).
Μήπως θα πρεπε κάποιος από τους εξαίρετους Εισαγγελείς που ασχολούνται να εντοπίσουν Ελληνικό κλεμμενο πλούτο στην αλλοδαπή,να ζητήσουν δικαστική συνδρομή από τις αρχές του Λιβάνου(χλωμό το βλέπω...),μπας και επαναπατριστούν α)3 εκατομμύρια ευρώ σε πεντακοσάρικα(60 δεσμίδες),δηλ μια μικρή θυρίδα! και β)7 αγιογραφίες και 65 αρχαία αντικείμενα αμύθητης αξίας που κρύβει εκεί και μέχρι σήμερα ασφαλώς ο πούστης Ιακωβος Γιοσακης?
Τα πλήρη στοιχεία των μηνυμάτων,προκειμένου να εντοπισθούν οι αποστολείς στην διάθεση των αρμοδίων αρχών!Έτσι για να μην νομίζει κανείς ότι αυτή είναι αυθαίρετη ανάρτηση..Εδω δεν πρόκειται μόνο για τα Παραδικαστικα 3 εκ.ευρώ του κυναιδου,αλλά για Εθνικό πλούτο,προϊόν αρχαιοκαπηλίας!!!.
Leo Petrobeakos

No comments:

Post a Comment